Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Korianterilla maustettu katkarapucocktail

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Cocktaillasista tarjottavat kevyet alkupalasalaatit ovat aina yhtä muodikas vaihtoehto. Tarjoiluun sopii erikoislasi, jossa lasin jääpeti pitää salaatin kylmänä. Tuore korianteri antaa katkarapucocktaililla uuden, erilaisen vivahteen.

4 annosta

  • 1 ruukku roomansalaattia
  • ½ kurkku
  • 1 avokado
  • 2 tl sitruunamehua
  • 300 g kuorittuja katkarapuja

Kastike

  • 1 dl kermaviiliä
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl korianteria

Valmistusohje

1. Kastike: Purista sitruunamehu. Sekoita korianteri, tomaattipyree, sitruunamehu ja oliiviöljy.

2. Kuori ja hienonna avokado ja sekoita se sitruunamehuun. Lado salaatti, kurkku ja katkaravut kerroksittain cocktaillasiin. Kaada päälle kastiketta.

3. Hienonna korianteri. Koristele cocktail limetillä ja korianterilla.

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat