Korianterilla maustettu katkarapucocktail
Cocktaillasista tarjottavat kevyet alkupalasalaatit ovat aina yhtä muodikas vaihtoehto. Tarjoiluun sopii erikoislasi, jossa lasin jääpeti pitää salaatin kylmänä. Tuore korianteri antaa katkarapucocktaililla uuden, erilaisen vivahteen.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
4 annosta
- 1 ruukku roomansalaattia
- ½ kurkku
- 1 avokado
- 2 tl sitruunamehua
- 300 g kuorittuja katkarapuja
Kastike
- 1 dl kermaviiliä
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl korianteria
Valmistusohje
1. Kastike: Purista sitruunamehu. Sekoita korianteri, tomaattipyree, sitruunamehu ja oliiviöljy.
2. Kuori ja hienonna avokado ja sekoita se sitruunamehuun. Lado salaatti, kurkku ja katkaravut kerroksittain cocktaillasiin. Kaada päälle kastiketta.
3. Hienonna korianteri. Koristele cocktail limetillä ja korianterilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka