Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lohikvenellit pastan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Saadaksesi vihanneksista oikein ohuita viipaleita, käytä kuorimaveistä.

Neljälle

  • 4 annosta linguinepastaa
  • 1 kesäkurpitsa
  • 2 porkkanaa
  • 1 keltasipuli
  • 1 lime

Lohikvenellit

  • 400 g lohifileetä
  • 1 kananmuna
  • 1 hyppysellinen jauhettua valkopippuria
  • 1 hyppysellinen suolaa
  • 1 dl seesaminsiemeniä

Valmistusohje

1. Lohikvenellit: Kuutioi lohi. Soseuta lohi, muna ja kerma monitoimikoneessa, mausta suolalla ja pippurilla. Muotoile pyöreiksi pulliksi, pyörittele ne seesaminsiemenissä ja keitä kevyesti suolatussa vedessä hiljalleen n. 5 minuuttia.

2. Kuori porkkanat ja suikaloi ne ohuiksi kuorimaveitsellä. Viipaloi kesäkurpitsa samalla tavalla. Kuori ja suikaloi sipuli. Keitä vihannekset pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä.

3. Keitä linguine pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile pasta vihannesten ja kvenellien kera. Lohko lime ja asettele lohkot lautasille.

Tuoreimmat aiheesta

Kalapullat