Pyryn herkkupizza

Pizzasta riittää 8 annosta. Energiapitoisuus: 264 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta.

Pohja

  • 1 plo I-olutta
  • 2 kpl kananmunaa
  • 4 dl puolikarkeita vehnäjauhoja
  • 0,5 tl suolaa

Päälle

  • 400 g naudan jauhelihaa, rasvaa 7 %
  • 1 tl rypsiöljyä
  • 0.5 pss Knorr Ranskalainen sipulikeittoaineksia
  • 2 dl kermaviiliä, rasvaa 3,5 %
  • 200 g rasvatonta raejuustoa
  • 2 rkl ketsuppia
  • 1 kynsi valkosipulia

Valmistusohje

Kaada olut kulhoon. Riko sekaan kananmunat.

Sekoita joukkoon jauhot ja suola. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.

Ruskista jauheliha öljytilkassa paistinpannulla. Lisää sipulikeittoainekset ja ota pois liedeltä.

Anna seoksen hetki jäähtyä ja lisää sitten loput päällyksen ainekset (valkosipulinkynsi murskattuna).

Levitä täyte pohjan päälle ja paista 200 asteessa uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa raikkaan salaatin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!