Makkaraa piparjuuriraasteen ja juuresten kera
Julkaistu
Makkaraherkkua uudella tavalla. Jos haluat kevyemmän vaihtoehdon, valitse vähärasvaista makkaraa.
- Ruokavalio: Kananmunaton
4 annosta
- 400 g lenkkimakkaraa
- 1 juuriselleri
- 1 lanttu
- 4 keskikokoista porkkanaa
- 2 keskikokoista perunaa
- 1 litra kanalientä
- 1 dl raastettua piparjuurta
- suolaa ja valkopippuria
Valmistusohje
1. Leikkaa makkara ja perunat viipaleiksi ja juurekset sentin kuutioiksi.
2. Keitä selleri- ja lanttukuutioita kanaliemessä keskilämmöllä viisi minuuttia. Lisää makkarat ja perunat ja keitä miedolla lämmöllä vielä kahdeksan minuuttia.
3. Tarjoa makkarat, juurekset ja liemi syviltä lautasilta piparjuuriraasteella koristeltuna.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku