Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Makkaraa piparjuuriraasteen ja juuresten kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Makkaraherkkua uudella tavalla. Jos haluat kevyemmän vaihtoehdon, valitse vähärasvaista makkaraa.

4 annosta

  • 400 g lenkkimakkaraa
  • 1 juuriselleri
  • 1 lanttu
  • 4 keskikokoista porkkanaa
  • 2 keskikokoista perunaa
  • 1 litra kanalientä
  • 1 dl raastettua piparjuurta
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Leikkaa makkara ja perunat viipaleiksi ja juurekset sentin kuutioiksi.

2. Keitä selleri- ja lanttukuutioita kanaliemessä keskilämmöllä viisi minuuttia. Lisää makkarat ja perunat ja keitä miedolla lämmöllä vielä kahdeksan minuuttia.

3. Tarjoa makkarat, juurekset ja liemi syviltä lautasilta piparjuuriraasteella koristeltuna.

Tuoreimmat aiheesta

Paistettu makkara