Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Makkarapata curryn kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on kuuma, tuoksuva pata, jossa kastike ja makkara ovat samassa. Tavallinen lenkkimakkara saa nostetta. Ruokalaji voidaan myös valmistaa viipaloidusta grillimakkarasta, tai mitä kotoa sattuu löytymään.

Neljälle

  • 300 g lenkkimakkaraa
  • 1 pieni purjo
  • 2 rkl neutraalia öljyä
  • 2 tl currya
  • 2 dl ranskankermaa (chili-paprika)
  • 1 rkl tomaattipyreetä

Valmistusohje

1. Suikaloi lenkkimakkara. Puhdista ja suikaloi purjo.

2. Paista makkara ja purjo öljyssä. Mausta currylla, anna curryn paistua mukana hetki.

3. Lisää ranskankerma ja tomaattipyree. Anna poreilla kunnes kaikki on kuumaa.

Tuoreimmat aiheesta

Makkarapata