Makkarapavut
Paina makkaroihin paistovaiheessa reikiä, jotta niistä valuisi rasvaa maustamaan kastiketta.
4 hengelle
- 4 rkl neitsytoliiviöljyä
- 3 valkosipulinkynttä, kuorittuna ja pilkottuna
- 8 possunlihamakkaraa ( á 85 g)
- 2 oksaa tuoretta rosmariinia
- 280 g kuorittuja luumutomaatteja
- 2 x 540 g prk papuja (esim. cannellini) valutettuina ja huuhdeltuina
- suolaa
- vastarouhittua mustapippuria
Valmistusohje
- Kuumenna öljy kattilassa. Ruskista valkosipuli, lisää makkarat ja rosmariini. Paista makkaroita muutama minuutti, käännä välillä.
- Paina makkaroihin reikiä, jotta niistä valuisi rasvaa maustamaan kastiketta.
- Lisää tomaatit, painele puulusikalla pieniksi paloiksi.
- Lisää puoli kupillista vettä, anna kiehahtaa. Lisää lopuksi pavut, suola ja pippuri.
- Anna kypsyä noin 15 minuutin ajan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi