Makkaraperunat
Tämä annos on jo lähes klassikko. Makkaraperunat maistuu milloin vain.
Ainekset
- 1 lenkkimakkara
- 1 pss valmiita lohkoperunoita (pakaste)
- 2 dl öljyä
- 1 rkl ketsuppia
- 1 rkl hapanimelä-chilikastiketta
- 3 rkl sinappia
- 1 maustekurkku
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ punasipuli
Valmistusohje
Kuumenna pannulla reilusti öljyä ja paista viipaloitu makkara siinä rapeiksi lastuiksi.
Nosta makkarat sivuun ja paista myös perunat rapeiksi.
Leikkaa kurkku, valkosipuli ja punasipuli kuutioiksi ja sekoita keskenään, sitoen lusikallisella sinappia.
Tarjoa lisäkkeenä sinapin, ketsupin ja chilikastikkeen lisäksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"