Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Makkaraperunat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä annos on jo lähes klassikko. Makkaraperunat maistuu milloin vain.

Ainekset

  • 1 lenkkimakkara
  • 1 pss valmiita lohkoperunoita (pakaste)
  • 2 dl öljyä
  • 1 rkl ketsuppia
  • 1 rkl hapanimelä-chilikastiketta
  • 3 rkl sinappia
  • 1 maustekurkku
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ punasipuli

Valmistusohje

Kuumenna pannulla reilusti öljyä ja paista viipaloitu makkara siinä rapeiksi lastuiksi.

Nosta makkarat sivuun ja paista myös perunat rapeiksi.

Leikkaa kurkku, valkosipuli ja punasipuli kuutioiksi ja sekoita keskenään, sitoen lusikallisella sinappia.

Tarjoa lisäkkeenä sinapin, ketsupin ja chilikastikkeen lisäksi.

Tuoreimmat aiheesta

Makkarapata