Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Makkararisotto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on nopea muunnos risotosta, joka maistuu currylta. Käytä mielellään avorioriisiä, ”aitoa” risottoriisiä. Voit muunnella reseptiä: Makkaran ja herneet voi vaihtaa esimerkiksi kanaan ja aurinkokuivattuihin tomaatteihin.

Neljälle

  • 2 dl pitkäjyväistä riisiä
  • 1 keltasipuli, hienonnettu
  • 2 rkl voita tai öljyä
  • 2 tl currya
  • 5 dl kanalientä
  • n. 125 g pakastettuja, vihreitä herneitä
  • 300 g lenkkimakkaraa, kuutioina

Valmistusohje

1. Paista riisiä, sipulia ja currya voissa tai öljyssä muutama minuutti.

2. Lisää liemi ja keitä riisi kypsäksi.

3. Kääntele mukaan herneet ja makkara, kun keittoajasta on jäljellä 5 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Risotto