Nämä silakat tarjoillaan perunapyreen, voisulan sekä puolukkasurvoksen kera.

Neljälle

  • 16 silakkafileetä
  • 1 dl korppujauhoja
  • voita paistamiseen
  • ½ tl suolaa
  • 1 maustemitta jauhettua valkopippuria

Marinadi

  • ½ nippu tilliä
  • ½ dl kermaviiliä
  • ½ dl majoneesia
  • 1 rkl savustamatonta mätitahnaa
  • 1 rkl anjovislientä
  • ½ prk anjovisfileitä

Tarjoiluun

  • perunapyreetä
  • voisulaa
  • puolukkasurvosta

Valmistusohje

1. Marinadi: Hienonna anjovisfileet ja tilli. Sekoita marinadin ainekset ja kääntele mukaan silakkafileet, anna marinoitua kylmässä vähintään muutama tunti.

2. Paneroi kalat kevyesti korppujauhoissa ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista silakat rapeiksi runsaassa voissa. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Tarjoile fileet kuumina perunapyreen, voisulan ja puolukkasurvoksen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Silakkapihvit