Mansikkaleivokset vaniljakreemillä

Jos sinulla on pakkasessa voitaikinaa ja kaapissa vaniljakreemiaineksia, valmistat nämä herkulliset leivokset nopeasti. Juhlavaa tarjoiltavaa, jos saat odottamattomia vieraita.

Neljälle

  • 2 pakastettua voitaikinalevyä
  • 2 dl vaniljakreemiä
  • 200 g tuoreita mansikoita

Valmistusohje

1. Sulata voitaikina. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Halkaise mansikat. Jaa voitaikinalevyt 3 osaan ja kaulitse ne 9x9 cm kokoisiksi.

2. Paista voitaikinaneliöitä leivinpaperilla pellillä uunissa n. 15 minuuttia. Anna jäähtyä.

3. Täytä vaniljakreemillä ja mansikoilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!