Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Mansikkaleivokset vaniljakreemillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos sinulla on pakkasessa voitaikinaa ja kaapissa vaniljakreemiaineksia, valmistat nämä herkulliset leivokset nopeasti. Juhlavaa tarjoiltavaa, jos saat odottamattomia vieraita.

Neljälle

  • 2 pakastettua voitaikinalevyä
  • 2 dl vaniljakreemiä
  • 200 g tuoreita mansikoita

Valmistusohje

1. Sulata voitaikina. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Halkaise mansikat. Jaa voitaikinalevyt 3 osaan ja kaulitse ne 9x9 cm kokoisiksi.

2. Paista voitaikinaneliöitä leivinpaperilla pellillä uunissa n. 15 minuuttia. Anna jäähtyä.

3. Täytä vaniljakreemillä ja mansikoilla.

Tuoreimmat aiheesta

Leivokset