Pariisinpalat
Julkaistu
Maukkaita suupaloja.
Neljälle
- 2 levyä pakastettua voitaikinaa
- 2-3 omenaa
- kidesokeria
- 4 rkl aprikoosimarmeladia
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sulata taikina puoliksi ja kaulitse levyjä hieman. Jaa ne neljään osaan, laita leivinpaperille pellille ja pistele haarukalla. Paista 5 minuuttia uunin keskitasolla.
2. Kuori omenat ja lohko ne ohuesti. Ota pelti nopeasti uunista ja laita omenat taikinalle, ripottele halutessasi päälle hieman sokeria.
3. Paista 15-20 minuuttia uunin keskitasolla kunnes taikina on kauniin väristä ja omenat tuntuvat pehmeiltä. Levitä marmeladi heti päälle kun palat tulevat uunista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku