Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Mantelikyljykset salaattikiinankaalilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä ruoka on aina suosittua! Rapeat, paistetut mantelit ja hapanimelä salaattikiinankaali maistuvat hyvältä ja tuovat hieman erilaista vaihtelua ruokapöytään. Tämä on hyvää arkiruokaa, jota kaikki perheenjäsenet arvostavat.

Kuudelle

  • 6 porsaankyljystä
  • 1 vatkattu kananmuna
  • 2 pss mantelilastuja
  • 1 dl lientä
  • 1 appelsiinin mehu
  • 1 salaattikiinankaali, suikaleina
  • 2 tl soijaa
  • suikaloitua appelsiininkuorta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta kyljykset, kääntele ne munassa ja sitten mantelilastuissa.

2. Paista kyljykset hitaasti kypsiksi teflonpannussa keskilämmöllä.

3. Vatkaa pannusta maut irti liemellä ja hedelmämehulla, siivilöi ja säästä.

4. Paista salaattia tilkassa voita pannussa. Kääntele mukaan appelsiininkuori, mausta soijalla. Kaada päälle liemi ja asettele salaatti kyljysten ympärille.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset