Mantelikyljykset salaattikiinankaalilla
Tämä ruoka on aina suosittua! Rapeat, paistetut mantelit ja hapanimelä salaattikiinankaali maistuvat hyvältä ja tuovat hieman erilaista vaihtelua ruokapöytään. Tämä on hyvää arkiruokaa, jota kaikki perheenjäsenet arvostavat.
- Ruokavalio: Laktoositon
Kuudelle
- 6 porsaankyljystä
- 1 vatkattu kananmuna
- 2 pss mantelilastuja
- 1 dl lientä
- 1 appelsiinin mehu
- 1 salaattikiinankaali, suikaleina
- 2 tl soijaa
- suikaloitua appelsiininkuorta
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Mausta kyljykset, kääntele ne munassa ja sitten mantelilastuissa.
2. Paista kyljykset hitaasti kypsiksi teflonpannussa keskilämmöllä.
3. Vatkaa pannusta maut irti liemellä ja hedelmämehulla, siivilöi ja säästä.
4. Paista salaattia tilkassa voita pannussa. Kääntele mukaan appelsiininkuori, mausta soijalla. Kaada päälle liemi ja asettele salaatti kyljysten ympärille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti