1. Harjaa punajuuret puhtaiksi ja keitä pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä 15-25 minuuttia riippuen koosta. Nosta punajuuret vedestä ja kuori lämpiminä. Kuoret irtoavat yleensä helposti käsin. Anna punajuurten jäähtyä täysin.
2. Hienonna punasipuli kastiketta varten. Sekoita viinietikka ja oliiviöljy, mausta pippurilla, suolalla ja hienonnetulla sipulilla. Leikkaa punajuuret pieniksi paloiksi ja sekoita kastikkeeseen. Kaada kastike marjojen päälle ja anna maustua 20 minuuttia.
3. Puolita broilerinfileet pitkittäin ja nuiji ne ohuemmiksi. Sivele öljyllä, mausta suolalla ja pippurilla. Paista tai grillaa fileitä kolme minuutti kummaltakin puolelta. Kuutioi fetajuusto. Jaa marjasalaatti neljälle syvälle lautaselle. Aseta broilerinfileet ja fetajuusto päälle ja koristele basilikanlehdillä.