1. Kiehauta maito ja sokeri, lisää liotettu liivakko.
2. Lisää Nespresso kahvi ja anna jäähtyä 40 asteiseksi. Lisää joukkoon mascarpone ja sekoita massa tasaiseksi. Kaada annosvuokiin ja laita jääkaappiin hyytymään 3-6 tunniksi.
Frangipane:
1. Laita mantelimassa ja voi yleiskoneessa sekaisin. Lisää vehnäjauho, suola ja kahvi. Lisää lopuksi munat. Laita massa vuokaan ja paista uunissa 185-200 astetta noin 8-15 minuuttia.
Kahvijäätelö:
1. Lämmitä maitokerma 45 asteiseksi, lisää loput ainekset. Kiehauta koko ajan sekoittaen. Poraa massa tehosekoittimella tasaiseksi. Anna seistä yön yli jääkaapissa peitettynä.
2. Aja jäätelökoneessa jäätelöksi.
Carmela-creme:
1. Yhdistä kaikki ainekset ja kypsennä massa 82 asteiseksi.
2. Anna jäähtyä 45 asteiseksi. Punnitse 500 g seosta, emulsoi Caramela-suklaata ja liivatetta.
3. Anna seistä yön yli massa jääkaapissa. Vatkaa massa vaahdoksi juuri ennen tarjoilua.
4. Tarjoile annos.