Sekoita ja kuumenna sorbetin aineet keskenään. Aja sauvasekoittimella sileäksi, siivilöi ja jäähdytä massa ennen koneeseen laittamista. Pyöritä koneessa kunnes valmis.
Temperoi suklaa. 49c-27c-31c . Laita temperoitua suklaata silikonimuottiin ohuiksi kerroksiksi. Tee muutama kerros
Sekoita melban aineet kattilassa ja kuumenna kattilassa ja viilennä heti. Kun viileää kaada muottiin noin puolilleen.
Sekoita kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri. Liota liivate ja sekoita pieneen tilkkaan vettä. Kaada muotti täyteen ja pakasta kiinteäksi.
Valmista kakku sekoittamalla kaikki asiat kulhossa ja laita mikroon täydellä teholla 30-60s.
Valmista kastike ensin sulattamalla voi, lisää sokeri ja muut aineet. Kuumenna kastike kuumaksi ennen tarjoilua.
Aseta lautaselle. Anna domen sulaa 15-30min ennen tarjoilua.
Kaada kuuma kastike keskelle domea.