Kiehauta 180 g kermaa ja kaada valkosuklaan päälle. Sekoita niin että suklaa sulaa. Jäähdytä ja lisää sekaan valkuaiset. Kypsennä sifonissa 60 asteessa n. 45 minuuttia.
Kiehauta 250 g kermaa ja lisää 2 timjamin oksaa. Sekoita 70 g keltuaista ja 50 g sokeria, kypsennä kermamassan kanssa 80 asteiseksi ja lisää 1 liivatelehti. Siivilöi ja jäähdytä. Vatkaa auki ja laita pursotinpussiin.
Karamellisoi sokeri ja lisää 85 g vettä. Keitä 103 asteiseksi. Jäähdytä. Lisää 1 tl vaalea balsamicoa valkoherukoille..
Sekoita keskenään vehnäjauhot, 2 tl leivinjauhetta, 0,75 dl mantelijauhoa, 4 rkl öljyä ja 1 dl maitoa sekä 2 kananmunaa. Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää tämän jälkeen maito ja munat, sekä öljy. Mikrouuni kypsennä noin 1 min.
Paahda valkosuklaata 175 asteisessa uunissa n. 6-8 min.
Mittaa pannacotan ainekset, eli 215 g kerma, 65 g maito, 110 g valkosuklaa, 15 g sokeri ja 1 ½ liivatelehteä. Kiehauta nesteet ja sokeri. Kaada kuuma neste suklaan päälle ja sekoita. Lisää liotettu liivate ja siivilöi.