MasterChef: Eaton mess – Marinan resepti

mc_eps8_annos_marina_kuvaaja_juuli_aschan_1

MasterChef Suomi -sarjan kahdeksannessa jaksossa kilpailijat yllätetään kolmen kierroksen mansikkaisella painetehtävällä.

Ainekset

  • 4 valkuaista
  • 3 rkl hienoa sokeria
  • 1 tl etikka
  • 1 sitruunan mehu ja kuori
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 rkl hienoa sokeria
  • mansikoita

Valmistusohje

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää sokeri varovaisesti ja lisää etikka. Levitä valmis valkuaisvaahto pellille ohueksi. Paista 140-astetta kiertoilma noin 35 minuuttia.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.

Kuutioi mansikat ja mausta sokerilla, sekä puolikkaan sitruunan mehulla.

Raasta pestyn sitruunan kuorta noin 1 tl.

Jäähdytä marenki ja riko palasiksi.

Aseta mansikat, vispikerma ja marenki kerroksittain esim. juomalaseihin.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!