Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef: Tuulihatut – Ollin resepti

mc_eps8_annos_olli_kuvaaja_juuli_aschan_2
Julkaistu 22.03.2022 20:30

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan kahdeksannessa jaksossa kilpailijat yllätetään kolmen kierroksen mansikkaisella painetehtävällä.

Tuulihattu

  • 100 g voi
  • 3 dl vettä
  • 2 dl vehnäjauho
  • 3 kananmuna
  • ¼ tl leivinjauhe

Mansikkacreme

  • 2 dl kuohukerma
  • 1 dl mascarpone
  • 2 rkl sokeri
  • 2 rkl mansikkatomu
  • yhden vaniljatangon siemenet

Valmistusohje

Laita vesi ja voi kattilaan ja anna kiehahtaa. Lisää jauhot seokseen ja sekoita jatkuvasti. Lisää kananmunat yksitellen ja vatkaa jatkuvasti. Lisää lopuksi leivinjauhe. Pursota leivinpaperille ja paista 200c uunissa 20min. Jäähdytä kokonaan ennen täyttöä.

Vatkaa kerma ja lisää loput aineet seokseen. laita pursotinpussiin ja anna maustua.

Leikkaa tuoreita mansikoita koristeeksi.

Täytä tuulihatut cremelle ja koristele tuoreella mansikalla.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef