Paloittele kanasta erikseen siivet, koivet ja rintapalat. Sekoita jogurttiin pannulla paahdettuja kuminan siemeniä, puolikkaan appelsiinin mehu, suolaa sekä mustapippuria. Laita kanat marinoitumaan jogurttiin noin 30 minuutiksi.'
Sekoita puolikkaan appelsiinin mehu, ripaus suolaa ja mustapippuria sekä 2tl öljyä. Viipaloi tomaatit ohuiksi ja levitä lautaselle, nypi päälle mintun lehtiä ja kaada vinaegrette tomaattien päälle.
Pilko chilit hienoksi chilikastiketta varten. Keitä kattilassa chilit, sokeri, viinietikka ja vesi kunnes nesteestä on puolet jäljellä.
Sekoita jogurtti ja aurajuusto, lisää ripaus suolaa ja pippuria ja laita kylmään odottamaan.
Friteeraa kanoja n. 20min. Kunnes kanat ovat kypsiä. Nosta ritilälle valumaan ja laita ripaus suolaa päälle.
Asettele kanat tomaattisalaatin keskelle. Sivele kanojen päälle chilikastiketta ja laita aurajuustokastike lautaselle.