MasterChef: Tartar ja palsternakkasipsi – Ollin resepti

mc_eps3_annos_olli_kuvaaja_juuli_aschan_1

MasterChef Suomi -sarjan kolmannessa jaksossa valmistettiin liha-annoksia.

Ainekset

  • 100 g naudan paisti
  • 1,5 g suola
  • mustapippuri myllystä
  • 15 kpl kapris
  • 1/2 suolakurkku
  • ripaus savupaprika
  • 1 rkl tumma balsamico
  • rakuuna

Savustettu keltuainen

  • 1 kpl kananmunan keltuainen
  • savua
  • suolaa

Palsternakkasipsi

  • palsternakka
  • suola
  • frittiöljy

Valmistusohje

Leikkaa liha ohueksi massaksi, leikkaa muu pieneksi paloiksi. Mausta seos reseptin aineilla.

Erottele keltuainen pieneen kippoon ja savusta kevyesti.

Leikkaa palsternakkaa mandoliinilla ohueksi ja paista rasvakeittimessä kullan ruskeaksi.

Asettele lihamassa lautaselle muotin avulla. Lisää keltuainen keskelle ja sipsit sivuun. Ripottele muutama rakuuna annoksen päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!