Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef: Tartar ja palsternakkasipsi – Ollin resepti

mc_eps3_annos_olli_kuvaaja_juuli_aschan_1
Julkaistu 22.02.2022 20:30

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan kolmannessa jaksossa valmistettiin liha-annoksia.

Ainekset

  • 100 g naudan paisti
  • 1,5 g suola
  • mustapippuri myllystä
  • 15 kpl kapris
  • 1/2 suolakurkku
  • ripaus savupaprika
  • 1 rkl tumma balsamico
  • rakuuna

Savustettu keltuainen

  • 1 kpl kananmunan keltuainen
  • savua
  • suolaa

Palsternakkasipsi

  • palsternakka
  • suola
  • frittiöljy

Valmistusohje

Leikkaa liha ohueksi massaksi, leikkaa muu pieneksi paloiksi. Mausta seos reseptin aineilla.

Erottele keltuainen pieneen kippoon ja savusta kevyesti.

Leikkaa palsternakkaa mandoliinilla ohueksi ja paista rasvakeittimessä kullan ruskeaksi.

Asettele lihamassa lautaselle muotin avulla. Lisää keltuainen keskelle ja sipsit sivuun. Ripottele muutama rakuuna annoksen päälle.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef