MasterChef: Härkätataki – Ollin resepti

mc_eps11_kierros1_annos_olli_kuvaaja_juuli_aschan_2

MasterChef Suomi -sarjan 11. jaksossa kilpailijoiden mysteeriboxista paljastuu 90 minuuttia aikaa, jonka kilpailijat saavat itse jakaa kahdelle kokkauskierrokselle.

Ainekset

  • härän marmorifile
  • suolaa
  • 5 rkl majoneesi
  • 5 rkl creme fraiche
  • 2 rkl sitruunanmehu
  • 2 rkl pecorino
  • 2 rkl tryffeliä
  • 1 tl dijon sinappia
  • 1/4 tl wasabi
  • ½ tl gochujang
  • pippuria ja suolaa
  • 2 rkl soija
  • 2 rkl öljy
  • 2 rkl sitruunanmehu
  • suola
  • 1 rkl mirin

Valmistusohje

Sekoita eri kastikkeet ja mausta maun mukaan.

Suolaa liha ja paista nopeasti väriä pintaan. Anna vetäytyä ja leikkkaa ohuiksi siivuiksi.

Annostele oman maun mukaan.

Parhaat ruokaohjelmat