MasterChef: Härkätataki – Ollin resepti
Julkaistu
MasterChef Suomi -sarjan 11. jaksossa kilpailijoiden mysteeriboxista paljastuu 90 minuuttia aikaa, jonka kilpailijat saavat itse jakaa kahdelle kokkauskierrokselle.
Ainekset
- härän marmorifile
- suolaa
- 5 rkl majoneesi
- 5 rkl creme fraiche
- 2 rkl sitruunanmehu
- 2 rkl pecorino
- 2 rkl tryffeliä
- 1 tl dijon sinappia
- 1/4 tl wasabi
- ½ tl gochujang
- pippuria ja suolaa
- 2 rkl soija
- 2 rkl öljy
- 2 rkl sitruunanmehu
- suola
- 1 rkl mirin
Valmistusohje
Sekoita eri kastikkeet ja mausta maun mukaan.
Suolaa liha ja paista nopeasti väriä pintaan. Anna vetäytyä ja leikkkaa ohuiksi siivuiksi.
Annostele oman maun mukaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"