MasterChef: Kampasimpukkaceviche – Saijan resepti
Julkaistu
MasterChef Suomi -kauden 10. jaksossa valmistettiin ceviche.
Ainekset
- 4 kpl Kampasimpukoita
- Puolikas punasipuli
- 1 kpl Valkosipulinkynsi
- Kourallinen korianterin lehtiä
- 2 kpl Limeä
- 0,5 tl suolaa
- 1 kpl Punainen chili
Valmistusohje
Kuutioi kampasimpukat. Laita simpukkakuutiot kulhoon ja mausta suolalla, limen mehulla ja limen kuorella. Hienonna valkosipuli, korianteri ja chili. Lisää ne simpukoiden joukkoon.
Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Asettele ceviche lautaselle ja koristele punasipulilla ja korianterilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"