MasterChef: Kampasimpukkaceviche – Saijan resepti

MasterChef_Suomi_2023_eps10_annos_ceviche_SAIJA_kuva_juuli_aschan_002

MasterChef Suomi -kauden 10. jaksossa valmistettiin ceviche.

Ainekset

  • 4 kpl Kampasimpukoita
  • Puolikas punasipuli
  • 1 kpl Valkosipulinkynsi
  • Kourallinen korianterin lehtiä
  • 2 kpl Limeä
  • 0,5 tl suolaa
  • 1 kpl Punainen chili

Valmistusohje

Kuutioi kampasimpukat. Laita simpukkakuutiot kulhoon ja mausta suolalla, limen mehulla ja limen kuorella. Hienonna valkosipuli, korianteri ja chili. Lisää ne simpukoiden joukkoon. 

Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Asettele ceviche lautaselle ja koristele punasipulilla ja korianterilla.

Parhaat ruokaohjelmat