MasterChef: Lohiceviche – Niklaksen resepti

MasterChef_Suomi_2023_eps10_annos_ceviche_NIKLAS_kuva_juuli_aschan_002

MasterChef Suomi -kauden 10. jaksossa valmistettiin ceviche.

Ainekset

  • 1 kpl Chili
  • 1 kpl Tomaatti
  • 1 kpl Avocado
  • 2 kpl Lime
  • 1 pnt Korianteria
  • 300 g Lohta

Valmistusohje

Purista 1 limen mehu. Leikkaa toinen lime hienoksi palasiksi. Leikkaa lohi sormenpään kokoisiksi kuutioiksi. Lisää joukkoon limen mehu ja mausta suolalla.

Pilko tomaatti hienoksi silpuksi. Lisää joukkoon vähän limen mehua. Pilko avocado hienoksi massaksi.

Annostele stanssin avulla lautaselle komponentit kerroksittain. Jätä lohi päällimmäiseksi

Parhaat ruokaohjelmat