MasterChef: Lohiceviche – Niklaksen resepti
Julkaistu
MasterChef Suomi -kauden 10. jaksossa valmistettiin ceviche.
Ainekset
- 1 kpl Chili
- 1 kpl Tomaatti
- 1 kpl Avocado
- 2 kpl Lime
- 1 pnt Korianteria
- 300 g Lohta
Valmistusohje
Purista 1 limen mehu. Leikkaa toinen lime hienoksi palasiksi. Leikkaa lohi sormenpään kokoisiksi kuutioiksi. Lisää joukkoon limen mehu ja mausta suolalla.
Pilko tomaatti hienoksi silpuksi. Lisää joukkoon vähän limen mehua. Pilko avocado hienoksi massaksi.
Annostele stanssin avulla lautaselle komponentit kerroksittain. Jätä lohi päällimmäiseksi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"