Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef: Nieriäceviche – Kristiinan resepti

MasterChef_Suomi_2023_eps10_annos_ceviche_KRISTIINA_kuva_juuli_aschan_001
Julkaistu 11.04.2023 20:20

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -kauden 10. jaksossa valmistettiin ceviche.

Ainekset

  • 1 kpl Nieriäfilee
  • 1 kpl Pieni punasipuli
  • 1 kpl Punainen chili
  • 10 g Korianteria
  • 2 kpl Limeä
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Sokeria
  • Öljyä
  • Salaatinlehtiä
  • Avokado

Valmistusohje

Nypi ruodot fileestä ja pilko kuutioiksi (n. 1cm).

Hienonna punasipuli, chili ja korianteri. Purista limen mehut kulhoon, mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla. Lorauta joukkoon öljyä.

Sekoita kaikki ainekset ja tarjoile salaatinlehtien ja avokadon kera n. 2 minuutin päästä, älä anna kypsyä liikaa!

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef