MasterChef: Kunigasosterivinokasceviche – Pietarin resepti

MasterChef_Suomi_2023_eps10_annos_ceviche_PIETARI_kuva_juuli_aschan_001

MasterChef Suomi -kauden 10. jaksossa valmistettiin ceviche.

Ainekset

  • 1 pkl Kuningasosterivinokas
  • Puolikas avocado
  • 3 kpl Limeä
  • ¼ Kurkku
  • ¼ Jalapeno
  • 1 tl Vihreää tabascoa
  • ½ pnt Korianteria
  • ½ Tuore maissi
  • 3 rkl Oliiviöljyä
  • 1 tl Sokeria

Valmistusohje

Halkaise sienet puoliksi ja marinoi soija-oliiviöljyseoksessa. Hiero maissiin öljyä ja suolaa. Grillaa sieniä sekä maissia erittäin kuumassa grillissä niin että niihin tulee väriä mutta eivät kypsy liikaa. Kuutioi sienet ja leikkaa maissinjyvät irti.

Halkaise ja kuori kurkku ja kaavi siemenkota tehosekoittimeen. Kuutioi kurkku ja puolikas avocado.

Tee tiikerinmaito tehosekoittimessa. Purista limet ja lisää tabasco, suolaa, oliiviöljyä, sokeri sekä korianteri ja jalapeno. Pyöräytä tasaiseksi liemeksi. Lisää hieman avocadoa ja pyöräytä uudestaan.

Sekoita tiikerinmaito ja kuutioidut raaka-aineet sekä maissi keskenään kulhossa. Tarkista suola ja happo ja lisää tarvittaessa suolaa sekä limenmehua.

Parhaat ruokaohjelmat