Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef VIP: Lohicarpaccio balsamicokastikkeella – Minna Kuukan resepti

MC2020VIP_EP10_Finaali_Annoskuva_Alkuruoka_Minna_Kuvaaja_Sara_Forsius
Sara Forsius / Mtv3
Julkaistu 04.05.2021 20:55

MTV LIFESTYLE

MasterChef VIP -sarjan finaalijaksossa tuli valmistaa ruokavaraston raaka-aineista alku- ja pääruoka.

Lohi

  • 400 g Tuoretta lohta
  • 50 g Parmesaania
  • Pippuri
  • Suola

Balsamicokastike

  • 1 dl Valkoista balsamicoa
  • 0,5 dl Vettä
  • 1 dl Sokeria
  • 1 kpl Sitruunanmehu

Valmistusohje

Valmista balsamicokastike. Laita kaikki ainekset kattilaan. Kiehauta ja keitä hiljalleen 10 - 15 minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä.

Valmista lohi. Leikka tuoreesta lohesta ohuita siivuja. Asettele siivut lautasille. Raasta lohien päälle parmesaani ja mausta.

Kokoa annos. Koristele syötävillä kukilla ja tarjoile paahdetun vaaleanleivän kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef