Vaahdota mascarpone ja creme fraiche. Mausta vaniljansiemenillä ja sitruunamehulla, sekä vaahterasiirapilla.
Kiehauta mansikankannat ja 5 dl vettä sekä 50 g sokeri. Lisää 2 liivatelehteä ja siivilöi. Laita sifoniin ja paineista.
Kiehauta 1 dl mansikkamehua ja lisää 1 liivatelehti. Siivilöi.
Paahda valkosuklaa uunissa noin 10-20 minuuttia, pari kertaa sekoittaen. Jäähdytä ja murusta. Lisää joukkoon popping candy ja pistaasi murut.
Viipaloi mansikat ohueksi carpacciota varten. Sivele pensselin avulla mansikkasiivuja hyytelöliemellä.
Valmista granite lisäämällä 3dl mansikkamehua kattilaan. Kiehauta ja lisää 0,5 kpl liivatteesta. Siirrä tuote haluamaasi astiaan pakastumaan ja raaputa annokseen