Kuutioi ruodoton ja nahaton taimen. Mausta soijakastiketta kuivatulla matsutakella ja infusoi 30 min. Siivilöi.
Mausta kalakuutio soijalla, rypsiöljyllä ja mustapippurilla, sekä tilkalla sitruunamehua. Suolaa lakkaa 45min. Ryöppää 50 g katajanneulasia suolavedessä. Jäähdytä ja kuivaa. Aja 2,5 dl öljyä kanssa tehosekoittimessa. Tee jäähtyneestä öljystä majoneesi.
Lakkaporkkanavaahtoa varten laita 3 dl porkkanamehua, 1 dl valutettua lakkamehua 0,5 tl suolaa ja 5 g leciteä kulhoon. Sekoita ja siivilöi. Vaahdota esille laittaessa.
Savusta 50 g cremefraichea noin 45 sekuntia savustuspyssyllä. Mausta suolalla, mustapippurilla ja tilkalla sitruunamehua.