Kuullotta kattilassa voissa fenkoli, purjo ja omena. Lisää kerma ja keitä noin 20 minuuttia, kunnes raaka-aineet pehmenevät. Soseuta pyree tehosekoittimessa ja mausta omenaviinietikalla, sekä suolalla ja pippurilla.
Pilko salottisipuli pieneksi. Kuullota sipuli voissa pannulla, ja lisää revityt puhdistetut kantarellit. Paista sieniä niin kauan, kunnes neste haihtuu. Lisää kerma ja keitä kastike kasaan miedolla lämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Laita fenkolista jääneet haituvat taitetun talouspaperin väliin. Kuivaa mikrossa 30 sekuntia, kunnes kuivuvat niin, että saat murennettua pölyksi.
Mausta rucolan lehtiä oliiviöljyllä, etikalla, suolalla ja sokerilla. Perkaa meribassi fileiksi. Paista kalaa kuumalla pannulla ruskistetussa voissa muutama minuutti per puoli. Kokoa annos.