Sekoita filotaikina yleiskoneen taikinakoukulla. Lisää vettä kunnes taikinasta muodostuu kiinteä ja pehmeä taikinapallo. Sivele taikinapallo öljyllä ja jätä lepäämään.
Ryöppää lehtikaali kiehuvassa vedessä. Poista kovat varret ja hienonna silpuksi. Lisää joukkoon hienonnetut yrtit ja loput ainekset.
Jaa levännyt taikina kahteen osaan ja kauli ohueksi öljytyllä alustalla. Venytä taikinaa lähes läpinäkyväksi. Täytä taikinalevy täytteellä ja kääri rullaksi. Kiepauta rulla ympyräksi. Voitele voisulalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.
Raasta kurkku ja sekoita joukkoon suola. Valuta kurkkua kuituliinalla ylimääräisen nesteen poistamiseksi. Hienonna valkosipuli. Sekoita ainekset keskenään.
Hienonna yrtit ja sekoita ne sitruunamehuun. Lisää öljy samalla vispaten jotta vinegretti emulsoituu. Lisää puolitetut tomaatit.