Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef: Perunalettu rapumoussella – Jonin resepti

MasterChef_Suomi_2023_eps3_annos_Joni_kuva_juuli_aschan_001
Julkaistu 21.02.2023 20:30

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -kauden kolmannessa jaksossa vietettiin rapujuhlia.

Perunalettu

  • 2 dl Maitoa
  • 2 Kananmunaa
  • 3 dl Vehnäjauhoja
  • 300 g Perunoita
  • Suolaa
  • Voita paistamiseen

Rapumousse

  • 100 g Jokiravunpyrstöjä
  • 200 g Smetanaa
  • Sitruuna
  • Ruohosipulia

Valmistusohje

Vatkaa munat ja maito keskenään, lisää jauho ja suola.

Keitä perunat kypsiksi ja raasta jäähtyneet perunat massan sekaan.

Anna taikinan vetäytyä hetken aikaa ja paista blinipannulla.

Kuivaa ravut ja pilko ruohosipuli.

Vatkaa smetana vaahdoksi ja lisää ravut, ruohosipuli, sitruunan kuori ja tilkka sitruunamehua massan sekaan.

Mausta suolalla.

Tarjoile mousse perunalettujen kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef