MasterChef: Ruijanpallasta ja pinaattia – Ollin resepti
Julkaistu
MasterChef Suomi -sarjan yhdeksännessä jaksossa kilpailijat pääsevät näyttämään kalankäsittelytaitonsa.
Miso Marinadi
- 3 rkl misoa
- 3 rkl tummaa ruokosokeria
- 2 rkl suolaa
Soija mirin pinaatti
- 25 g voita
- 2 l pinaattia
- 2 rkl soijaa
- 2 rkl mirinia
Miso Beurre Blanc
- 60 ml valkoviiniä
- 60 ml valkoviinietikka
- 1 rkl misoa
- 1 salottisipuli
- 180 g voita
- suolaa maun mukaan
Friteerattu salottisipuli
- 1 kpl salottisipuli
Valmistusohje
Valmista misomarinadi tahna. Pyörittele kala marinadissa ja laita vakuumin. Kypsennä 20min 56c vedessä.
Laita voita pannulle ja lisää pinaatti. Mausta mirinillä ja soijalla.
Valmista beurre blanc lisäämällä kaikki muu paitsi voi kattilaan ja kiehauta. Siivilöi sipulit pois ja lisää voi pieninä paloina koko ajan sekoittaen.
Friteeraa sipulit tummiksi.
Annostele lautaselle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku