Hauduta puikulaperuna timjaminoksalla ja valkosipulinkynnellä maustetussa voissa kypsäksi. Halkaise, mausta suolalla ja koristele kukan terälehdillä.
Kuutioi simpukat ja mausta ruskistetulla voilla, soijalla sekä oliiviöljyllä. Viimeistele hienonnetulla ruohosipulilla.
Ryöppää brokkolinnuput. Jäähdytä ja aja tehosekoittimessa sileäksi oliiviöljyn kanssa. Paseeraa ja mausta suolalla.
Kuullota shalottia, timjamia ja valkosipulia voissa. Lisää kampasimpukan ”renssi” paloja ja kermaa. Hauduta 15 min. Lisää kypsää perunaa ja mausta yrttiöljyllä, siivilöi. Vaahdota ja mausta ruokalusikallisella creme fraichea.
Kuullota huuhdeltuja perunakuutioita voissa, mausta suolalla, lisää valkosipulinkynsi ja oksa timjamia kattilaan. Hauduta al denteksi voissa. Lisää tilkka kermaa ja viimeistele perunapyreellä, creme fraichella ja parmesanraasteella, sekä voilla. Mausta ruohosipulilla.
Keitä rosamunda kypsäksi, kuori, paseeraa sisus, lisää voita ja mausta suolalla. Savusta massa savustuspistoolilla. Laita sifoniin ja paseeraa.