Sekoita pastataikinaa varten durumjauhot, munat ja keltuaiset sekä 1tl oliiviöljyä. Vaivaa taikinaksi. Anna levätä 30 min. Veivaa levyksi pastakoneella ja stanssaa pyöreitä kiekkoja 2kpl.
Lisää kattilaan 300 g shimeji sieniä, leikattu shalotti- ja valkosipuli ja peitä kanaliemellä. Kiehauta ja hauduttele 45 min. Mausta liemi suolalla ja siivilöi harson läpi. Lisää 0,25 dl Batak-pippuriöljyä.
Valmista tortellinien täytte hauduttamalla 120 g shimejiä creme fraichessa ja aja pyreeksi tehosekoittimessa. Mausta batak-pippurilla ja täytä tortellinit. Lämmitä rapsiöljyä 65 asteiseksi ja kaada joukkoon 1 rkl batak-pippureita. Hauduta 15 min ja siivilöi öljy.
Lisää 1 dl öljyä maltodextriinin ja sekoita. Peitä merirapu Batak-pippuriöljyllä ja kypsennä 50 asteisessa uunissa n. 10 min. Kokoa annos haluamallasi tavalla.