KALA: Laita pienelle uunipellille rypsiöljyä ja suolaa kauttaaltaan. Aseta kalafileet pellille niin, että nahkapuoli jää ylös. Tohota nahka kauttaaltaan rapeaksi. Paahda 180 asteisessa uunissa 2–5 minuuttia paksuudesta riippuen. Savusta ylijäänyt nahka savupistoolilla kulhossa ja lisää tuorekelmu kulhon päälle.
PERUNAPYRE: Kuori perunat. Halkaise 4 osaan. Keitä suolatussa vedessä, kunnes kypsiä. Lämmitä kerma kattilassa. Käytä perunaprässiä ja lisää perunalumi kattilaan kerman kanssa. Sekoita ja lisää voi ja suola.
TIMJAMI-HUNAJAPORKKANAT: Kuori porkkanat, keitä suolatussa vedessä porkkanoiden paksuudesta riippuen 4-8 minuuttia. Keittämisen jälkeen halkaise porkkanat pitkittäin puoliksi. Valele suolalla, öljyllä ja hunajalla ja tohota porkkanoihin tumma pinta. Koristele tuoreella timjamilla.
BEURRE BLANC SAVUSTETULLA KALAN NAHALLA: Lisää aineet kattilaan ja keitä kasaan, kunnes noin 1 dl jäljellä. Siivilöi.
BEURRE BLANC: Laita reduktioliemi kattilaan, kuutioi huoneenlämpöinen voi. Lämmitä maito ja kerma. Lisää reduktioliemeen ohuena nauhana samalla vatkaten. Lisää voi osissa. Lisää savustettu kalannahka kastikkeeseen. Anna maustua n.15 minuuttia ja poista nahka.
PERUNASIPSIT: Viipaloi peruna mandoliinilla ohuiksi ja poista ylimääräinen neste esim. talouspaperilla. Friteeraa 170 asteisessa neutraalissa öljyssä n. 3 minuuttia. Käytä fritatut sipsit talouspaperin kautta ja mausta suolalla.
Kokoa annos.