Laita hernepyreen kaikki ainekset kattilaan ja kypsennä, aja sen jälkeen se blenderissä. Laita pyre lautaselle ensimmäisenä.
Laita pikkeliliemi kiehumaan ja paloittele raparperistä ja omenasta brunoisea (pientä kuutiota), lisää liemi päälle.
Siivuta esim. mandoliinilla kurkkua pituussuunnassa ja lisää kurkut jäiseen veteen.
Laita vesi ja kvinoa kiehumaan, keitä kypsäksi. Mausta lopuksi smetanalla ja ripauksella suolaa.
Suomuta ja fileoi kuha. Ota ruodot pois. Kuumenna öljy pannulla ja laita kuha ja osa fine brunoise raparpereista pannulle (kuha nahka alaspäin pannulle ja paista 50 asteiseksi). Käännä puolta pieneksi hetkeksi.
Lisää salaatit pyreen päälle, jäiset kurkut n. 3kpl per annos veneeksi niiden päälle, tamppaa pienellä ympyrän muotoisella muotilla kurkun päälle kvinoakakku, sen päälle paistettu kuha ja paistetut raparperit, pikkelöidyt omenat ja raparperit sivuille salaatin päälle, pikkelilientä vähän kaikkialle, koristehernettä ja tilliä kalan päälle, ja leikkaa vielä raakaa raparperiä annoksen ympärille.