MARMORIPASTA: Sekoita jauhot ja munat keskenään. Vaivaa taikinaa 10 minuuttia käsin tai yleiskoneessa. Lisää vaivauksen lopulla elintarvikeväri, jotta pastaan tulee tummia raitoja. Kääri taikina kelmuun ja anna vetäytyä noin 20 minuuttia. Vetäytymisen jälkeen kaulitse pastakoneen läpi ja tee valitsemallasi terällä pastaa. Keitä runsassuolaisessa vedessä muutama minuutti, kunnes kypsää, mutta napakkaa.
SINISIMPUKAT: Pilko purjo ja shalottisipuli. Kuumenna pannulla 50 g voita ja laita sipuli ja purjo paistumaan. Paista kunnes läpikuultavia ja lisää viini ja sinisimpukat. Anna keittyä kannen alla muutama minuutti, kunnes simpukat ovat auenneet. Heitä pois avautumattomat simpukat. Poista simpukat pannulta ja lisää kalaliemi. Keitä kokoon, kunnes lientä on jäljellä noin puolet. Viimeistele sekoittamalla joukkoon 50 g voita ja mausta suolalla, pippurilla ja sitruunanmehulla.
ANNOKSEN KOKOAMINEN: Kokoa annos asettamalla pasta pohjalle ja kastike sekä sinisimpukat päälle. Murskaa norista murua ja koristele annos.