Hienonna satsiviatahna silkkiseksi tahnaksi laittamalla kaikki ainekset kutteriin. Jätä tahna odottamaan.
Pilko sipuli pieniksi ja laita kuumalle pannulle öljyä ja sipulit perään.
Kuullota sipulit ja ota ne lautaselle sivuun. Leikkaa kassler noin 1 cm x 2 cm paloiksi, mausta suolalla ja pippurilla ja paista niihin hyvä paistopinta.
Ota ne myös lautaselle sivuun.
Lisää pannulle voita ja kun se on sulanut lisää jauhot pannulle myös.
Älä ruskista. Kun voi-jauhoseos alkaa muuttaa väriään, lisää kanaliemi ja pilkotut tomaatit.
Anna hautua hetken ja lisää osa satsiviatahnasta. Sekoita ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa tahnaa.
Lopussa lisää kaslerit pannulle kastikkeen sekaan, hauduta kypsäksi ja tee itsellesi maittava annos.