Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef Suomi: Vilin mökkikana, Vilin resepti

MasterChef kausi 7  jakso 1 vili (1)
Julkaistu 11.02.2025 20:45

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan 7. kauden ensimmäisen jakson resepti.

Ainekset

  • 10 kesäperunaa
  • 3 dl kanttarelleja
  • ½ sipuli
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 kpl kanan koipipalaa
  • 3 rkl voita
  • 2 salvian lehteä

Valmistusohje

Laita perunat kiehumaan suolattuun veteen. 

Pilko sipuli ja kanttarellit ja kuullota molemmat voissa kattilassa. Lisää kerma, kun sipuli on kuullottunut ja kanttarelleista ylimääräinen neste on haihtunut.

Kypsennä koipipaloja uunissa 225 asteessa noin 20min kunnes lähes kypsiä. Paista koipipalat lopuksi pannulla voissa, johon on lisätty kaksi lehteä salviaa. Valele koipipaloja voilla kypsennyksen ajan.

Koristele annos tillillä, kokonaisilla pienillä kanttarelleilla sekä syötävillä orvokeilla.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit