MasterChef VIP: Kampasimpukoita, paahdettua maa-artisokkaa ja mustatorvisieniä – Jarmo Kosken resepti
MasterChef VIP -sarjan toisessa jaksossa kilpailijat pääsevät valmistamaan annoksen tuomareiden suosikkiraaka-aineista.
Kampasimpukka
- 6 kpl Kampasimpukoita
- 1 rkl Öljyä
- 1 rkl Voita
- 1/2 kpl Sitruunanmehua
- Suola
Paistetut mustatorvisienet
- 1 kourallinen Mustatorvisieniä
- 1 rkl Voita
- Suola
Rapeat mustatorvisienet
- 1 kourallinen Mustatorvisieniä
- Mustapippuri
- Suola
Paahdetut maa-artisokat
- 8 kpl Maa-artisokkia
- Öljyä
- Suola
Valmistusohje
Valmista rapeat mustatorvisienet. Paista mustatorvisienet rapeiksi kuivalla pannulla. Mausta pippurilla ja suolalla.
Valmista paistetut mustatorvisienet. Paista sieniä voissa pannulla. Mausta suolalla.
Valmista paahdetut maa-artisokat. Halkaise maa-artisokat, pyörittele öljyssä ja mausta suolalla. Paahda 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Valmista kampasimpukat. Paista kampasimpukat nopeasti pannulla voissa ja öljyssä. Mausta suolalla ja sitruunanmehulla.
Kokoa annos. Koristele sitruunalla ja tuoreilla yrteillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku