Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef VIP: Kampasimpukoita, paahdettua maa-artisokkaa ja mustatorvisieniä – Jarmo Kosken resepti

MC2020VIP_EP02_Annoskuva_Jarmo_Kuvaaja_Sara_Forsius
Sara Forsius / Mtv3
Julkaistu 09.03.2021 20:55

MTV LIFESTYLE

MasterChef VIP -sarjan toisessa jaksossa kilpailijat pääsevät valmistamaan annoksen tuomareiden suosikkiraaka-aineista.

Kampasimpukka

  • 6 kpl Kampasimpukoita
  • 1 rkl Öljyä
  • 1 rkl Voita
  • 1/2 kpl Sitruunanmehua
  • Suola

Paistetut mustatorvisienet

  • 1 kourallinen Mustatorvisieniä
  • 1 rkl Voita
  • Suola

Rapeat mustatorvisienet

  • 1 kourallinen Mustatorvisieniä
  • Mustapippuri
  • Suola

Paahdetut maa-artisokat

  • 8 kpl Maa-artisokkia
  • Öljyä
  • Suola

Valmistusohje

Valmista rapeat mustatorvisienet. Paista mustatorvisienet rapeiksi kuivalla pannulla. Mausta pippurilla ja suolalla.

Valmista paistetut mustatorvisienet. Paista sieniä voissa pannulla. Mausta suolalla.

Valmista paahdetut maa-artisokat. Halkaise maa-artisokat, pyörittele öljyssä ja mausta suolalla. Paahda 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Valmista kampasimpukat. Paista kampasimpukat nopeasti pannulla voissa ja öljyssä. Mausta suolalla ja sitruunanmehulla.

Kokoa annos. Koristele sitruunalla ja tuoreilla yrteillä.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef