Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Metsäsienillä täytetty naudanpihvi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Metsäsienet ja liharuoka sopivat mainiosti yhteen. Riista-aikana voit vaihtaa naudanpaistin tilalle hirvenlihan. Täytä pihvit sieni-smetana seoksella ja kokoa niistä herkullisia nyyttejä.

Ainekset

  • 500 g naudanpaistia
  • 300 g metsäsieniä
  • 1 sipuli
  • suolaa
  • 1 prk smetanaa
  • pippuria
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

Leikkaa liha poikkisyin ohuiksi pihveiksi ja nuiji ne lehtipihveiksi. Silppua sienet ja sipuli ja mausta ne suolalla. Anna suolan itkettää sieni-sipuliseosta hetki ja purista ylimääräinen vesi pois.

Sekoita smetana sieniin ja mausta pippurilla. Lusikoi täytettä pihvien keskelle ja käännä nyytiksi. Paista nyytit molemmin puolin ja anna vetäytyä folion sisällä. Tarjoa pihvin lisäksi esimerkiksi juurespaistosta.

Tuoreimmat aiheesta

Naudanlihapihvi