Seipihvit
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 500 g seifileetä
- 1 pkt pekonia
- suolaa
- 1 prk kermaviiliä
- 1 etikkapunajuuri
- tilliä
- parsakaalia
- uusia perunoita
Valmistusohje
Sulata seifileet ja leikkaa ne noin kahdeksan sentin paloiksi. Mausta kala miedosti suolalla ja kietaise jokainen pala pekoniviipaleen sisään. Grillaa kalapihvit ritilän päällä kypsiksi. Leikkaa punajuuri aivan pikku kuutioiksi ja sekoita kermaviiliin. Leikkaa mukaan myös reilusti tilliä. Tarjoa lisäksi vielä keitettyjä uusia perunoita ja höyrytettyä parsakaalia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Mokkapalamutakakku
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti