Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Liuota joukkoon hiiva ja suola. Lisää öljy, vehnäjauhot ja ruisleseet. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.
Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja kaulitse tai painele pyöreäksi levyksi leivinpaperin päälle.
Levitä pinnalle tomaattipyree tai punainen pestokastike. Ripottele päälle juustoraaste.
Kuumenna öljy pannulla ja paista sipuli, valkosipulinkynnet ja jauheliha.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Levitä seos juustoraasteen päälle.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää kantarellit ja omenakuutiot.
Kääntele aineksia, kunnes pehmenevät.
Mausta kuivatulla timjamilla.
Levitä ainekset pizzan päälle.
Paista 250 asteisessa uunissa keskiritilätasolla 15-20 minuuttia, tai kunnes pinta on saanut väriä ja pohja näyttää kypsältä.
Koristele rucolalla.