Minipatonki salamin ja brien kanssa
Julkaistu
Ei ole lainkaan vaikeaa tehdä itse sellaisia voileipiä, joita ostetaan kahviloista. Halvemmaksikin se tulee. Voit käyttää muitakin leikkeleitä tällaiseen leipään kuin salamia.
Neljälle
- 4 minipatonkia
- 12 viipaletta salamia
- 200 g briejuustoa
- rucolaa
- punajuurenlehtiä
- vesikrassia
Valmistusohje
1. Halkaise patonki. Viipaloi juusto. Lado patongin alaosalle salaattia, salamia ja brietä. Paina kevyesti leivän yläosa päälle ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku