Mintulla maustetut, täytetyt paprikat
Julkaistu
Helppo ateria, joka ei lisukkeita kaipaa.
Neljälle
- 4 isoa paprikaa
- 300 g jauhelihaa, sika-nauta tai lammas
- 1 kananmuna
- 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tl murustettua minttua
- 2 rkl korppujauhoja sekoitettuna 1 dl vettä
- juustoraastetta
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Sekoita jauheliha ja kaikki ainekset paitsi juustoraaste.
3. Leikkaa paprikoista kannet ja poista siemenet. Laita ne uunivuokaan ja täytä jauhelihaseoksella. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunin alatasolla noin 45 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"