Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Mintulla maustetut, täytetyt paprikat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Helppo ateria, joka ei lisukkeita kaipaa.

Neljälle

  • 4 isoa paprikaa
  • 300 g jauhelihaa, sika-nauta tai lammas
  • 1 kananmuna
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl murustettua minttua
  • 2 rkl korppujauhoja sekoitettuna 1 dl vettä
  • juustoraastetta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Sekoita jauheliha ja kaikki ainekset paitsi juustoraaste.

3. Leikkaa paprikoista kannet ja poista siemenet. Laita ne uunivuokaan ja täytä jauhelihaseoksella. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunin alatasolla noin 45 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt paprikat