Mintulla maustetut, täytetyt paprikat

Helppo ateria, joka ei lisukkeita kaipaa.

Neljälle

  • 4 isoa paprikaa
  • 300 g jauhelihaa, sika-nauta tai lammas
  • 1 kananmuna
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl murustettua minttua
  • 2 rkl korppujauhoja sekoitettuna 1 dl vettä
  • juustoraastetta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Sekoita jauheliha ja kaikki ainekset paitsi juustoraaste.

3. Leikkaa paprikoista kannet ja poista siemenet. Laita ne uunivuokaan ja täytä jauhelihaseoksella. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunin alatasolla noin 45 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!