Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Munakokkelia ja pekonia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on nopeasti valmistuva ja herkullinen ruokalaji, joka sopii niin aamiaiseksi kuin lounaaksikin.

Neljälle

  • 8 kananmunaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 rkl voita
  • 140 g pekonia (1 pkt)

Valmistusohje

1. Laita pekoniviipaleet kylmälle paistinpannulle ja kuumenna. Anna pekonin paistua omassa rasvassaan, valuta talouspaperilla.

2. Vatkaa munat haarukalla, mausta suolalla ja pippurilla.

3. Sulata voi kattilassa ja lisää munaseos. Valmista munakokkeli miedolla lämmöllä, sekoittele koko ajan kunnes massa jähmettyy. Munakokkelin tulee olla hieman kermainen kun se kumotaan lautasille. Tarjoile pekonin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Munakas