Munalettuhässäkät ja lohiceviche
Resepti: Nicolas Thieulon
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 8 kanamunaa
- 1 punasipuli
- 100 g herkkusieniä
- voita
- parmesaanilastuja
- 2 kuutioitua tomaattia
- 500 g lohta
- 3 limetin mehu
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Leikkaa lohi tasapohjaiseen kulhoon pieniksi kuutioiksi. Lisää limetin mehu, suola ja pippuri. Sekoita hyvin. Laita kulho jääkaappiin (limettimehu happo kypsyttää lohikuutiot). Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi ja sienet ohuiksi siivuiksi. Kuullota sipuli pannussa pehmeäksi. Paista sienet rapeiksi.
Riko munat isoon kulhoon ja sekoita. Lämmitä voi blini- tai minilettupannussa ja paista munista lettuja. Rakenna miniletuista hampurilaista laittamalla jokaiseen väliin punasipulia, herkkusieniä, kuutioitua tomaattia, parmesaanilastuja, suolaa ja pippuria. Tarjoile lohicevichen ja leivän kanssa. Täydellinen aamiainen!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka