Naudan kuvetta ja parsaa
Strömsöstäkin tunnetun keittiömestari, tv-kokki ja kirjailija Paul Svenssonin ja Novellen hyvän mielen brunssin reseptejä!
Ainekset
- 600 g naudan kuvetta
- 12 parsaa
- 1 sipuli
- oliiviöljyä
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Siisti liha veitsellä ja paloittele pienemmiksi palasiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä kuumalla pannulla oliiviöljyssä, kunnes pinta saa kauniin värin. Aseta liha uunivuokaan ja paista 125 asteessa, kunnes lihan lämpötila on 54 astetta (keskiosasta mitattuna). Ota uunista ja anna vetäytyä.
Kuutioi sipulit ja kuullota oliiviöljyssä (matalalla lämmöllä, kunnes pehmenevät).
Poista parsoista tyvet ja paista kuumalla pannulla oliiviöljyssä, kunnes ne pehmenevät. Mausta suolalla, pippurilla ja sipulilla ja tarjoa lihan kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"