Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Naudan kuvetta ja parsaa

Julkaistu 10.04.2014 09:00

Strömsöstäkin tunnetun keittiömestari, tv-kokki ja kirjailija Paul Svenssonin ja Novellen hyvän mielen brunssin reseptejä!

Ainekset

  • 600 g naudan kuvetta
  • 12 parsaa
  • 1 sipuli
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Siisti liha veitsellä ja paloittele pienemmiksi palasiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä kuumalla pannulla oliiviöljyssä, kunnes pinta saa kauniin värin. Aseta liha uunivuokaan ja paista 125 asteessa, kunnes lihan lämpötila on 54 astetta (keskiosasta mitattuna). Ota uunista ja anna vetäytyä.

Kuutioi sipulit ja kuullota oliiviöljyssä (matalalla lämmöllä, kunnes pehmenevät).

Poista parsoista tyvet ja paista kuumalla pannulla oliiviöljyssä, kunnes ne pehmenevät. Mausta suolalla, pippurilla ja sipulilla ja tarjoa lihan kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Parsa