Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Nauravat nakit ja muusi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nauravat nakit maistuvat takuulla lasten suussa, joten tämä resepti on ehdoton lastenjuhlissa!

Ainekset

  • 500 g nakkeja
  • 1 pss pakasteperunasoseainesta (600 g)
  • ½ l maitoa
  • 50 g voita
  • suolaa
  • ketsuppia
  • kananmunia
  • tomaatteja

Valmistusohje

Leikkaa nakkien päihin pienellä veitsellä ristikko ja keitä ne kypsiksi vedessä.

Kuumenna maito ja sulata voi siinä.

Vatkaa perunasoseaines maidon joukkoon, mausta suolalla ja anna muusin vetäytyä vähän aikaa. Tarkista maku.

Paista kananmunat juuri ennen tarjoilua ja leikkaa tomaateista lohkoja vihanneslisäkkeeksi.

Tuoreimmat aiheesta

Perunamuusi