Nauravat nakit ja muusi
Julkaistu
Nauravat nakit maistuvat takuulla lasten suussa, joten tämä resepti on ehdoton lastenjuhlissa!
Ainekset
- 500 g nakkeja
- 1 pss pakasteperunasoseainesta (600 g)
- ½ l maitoa
- 50 g voita
- suolaa
- ketsuppia
- kananmunia
- tomaatteja
Valmistusohje
Leikkaa nakkien päihin pienellä veitsellä ristikko ja keitä ne kypsiksi vedessä.
Kuumenna maito ja sulata voi siinä.
Vatkaa perunasoseaines maidon joukkoon, mausta suolalla ja anna muusin vetäytyä vähän aikaa. Tarkista maku.
Paista kananmunat juuri ennen tarjoilua ja leikkaa tomaateista lohkoja vihanneslisäkkeeksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"