Noettu possunfilee

Tunnettu cajunkokki Paul Prudhomme on luonut mausteen, jonka nimi on Blackened Steak Magic, ja jota voi käyttää tähän ruokaan. Sitä on joissakin erikoisliikkeissä, mutta voit tehdä ohjeemme mukaan oman, erittäin hyvän mausteseoksesi. Tarjoile mielellään perunakakun ja tzatzikin kanssa.

Neljälle

  • 900 g sian sisäfileetä
  • voita paistamiseen

Mausteseos

  • valkopippuria
  • chilipippuria
  • mustapippuri
  • kajennepippuria
  • paprikajauhetta
  • kanelia
  • inkivääriä
  • currya
  • valkosipulijauhetta

Tarjoiluun

  • keitettyjä vihanneksia
  • perunakakku
  • tzatziki

Valmistusohje

1. Esivalmistele kaikki lisäkkeet. Laita tzatziki kylmään ja pidä perunakakku ja vihannekset lämpiminä. Sekoita yhteen kaikki mausteseoksen ainekset. Sulata voi.

2. Siisti sian sisäfilee ja leikkaa se palleroisiksi viipaleiksi. Penslaa ne voisulalla ja ripottele mausteseos viipaleiden kummallekin leikkauspinnalle.

3. Lihan nokeamiseen tarvitaan erittäin korkea lämpötila. Pidä sen vuoksi kansi käden ulottuvilla, jos paikat kuumenevat liikaa. Kuumenna iso, paksupohjainen pata tosi kuumaksi ja laita lihat siihen. Nokea niitä kaksi minuuttia, käännä ja nokea toista puolta toiset kaksi minuuttia. Tarjoile heti lisäkkeiden kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat